Külvárosi Kávéház
Céges rendezvény

Céges rendezvény

Céges rendezvények

A tárgyaló már unalmas, vidékre utazni pedig költséges és időigényes? Mégis jó jönne néha a környezetváltozás, és egy-egy meetinget, megbeszélést, képzést, nagyobb ívű üzleti találkozót, csapatépítést különlegesebb környezetben bonyolítani?  A Külvárosi kávéház és étterem falai között erre is van lehetőség.

Az 50 fő befogadására alkalmas, patinás vendégtér mellett, 30 fős udvar várja az irodából kimozdulni vágyókat. A finom falatokról és kávéról - igény esetén - mi gondoskodunk.

Ha az esemény megkívánja, professzionális kommunikációs partnereink segítségével akár rendezvénye népszerűsítésében is szívesen segítünk, amennyiben kiegészítő csomagunkat kéri.

Külvárosi Kávéház

Csomagajánlatok

Csak a tér

business csomag

  • A helyszínt biztosítjuk egész napra, szolgáltatások, ellátás nélkül.

  • Étel, ital a bérlő felelősségére és költségére behozható.

All-In

business csomag

  • Az impozáns helyszínen túl ennél a csomagnál a technikai hátteret - projektor, hangosítás stb - és ez előre egyeztetett cateringet is biztosítjuk. Személyzetünk segíti az esemény lebonyolítását.

  • Igény esetén - külön megegyezés szerint - el tudjuk készíteni szükséges kommunikációs, és prezentációs anyagokat is.

 
 
 
 

Catering: igény esetén teljeskörű kivitelezés.

További részletekért, illetve konkrét ajánlatért keressen bennünket a +36 20 984 8969 telefonszámon, vagy írjon a rendezveny@kulvarosikavehaz.hu email címre!

Tájékoztató kiadványunkat az alábbi gombra kattintva érheti el.